Werkgevers

Bent u op zoek naar personeel? A-Flex Personeelsdiensten vindt de juiste kandidaat voor de te vervullen functie. Kennis van de arbeidsmarkt, expertise in werving en selectie en een breed netwerk zorgen ervoor dat we op korte termijn de juiste werknemers vinden. Dus ook wanneer personeel met spoed gezocht wordt.

Dringend betrouwbaar en hardwerkend personeel gezocht

Wordt er binnen uw organisatie personeel gezocht? Een uitzendbureau met ervaring levert betrouwbaar, flexibel en hardwerkend personeel. A-Flex is het zilveren jubileum inmiddels gepasseerd en draagt al een kwart eeuw bij aan de groei van bedrijven in de voedselproductie, logistiek en sierteelt door gemotiveerde werknemers in de juiste functies te plaatsen. Het is ons specialisme om dit zo snel mogelijk te doen, dus wanneer er voor uw organisatie dringend personeel gezocht wordt, helpen wij u zo snel mogelijk aan geschikte werknemers. Zoekt u naast medewerkers ook huisvesting voor uitzendkrachten? Ook dit regelen wij.

Ga voor snelheid en zekerheid

Natuurlijk wilt u naast snelheid ook zekerheid als u personeel zoekt. Met onze lijst branche-erkenningen en keurmerken hoeft u hier geen moment aan te twijfelen. Wordt er voor uw business met spoed personeel gezocht, dan leveren wij u zo snel mogelijk goed opgeleide werknemers zodat u geld, tijd en risico's bespaart. Waar in Nederland er ook medewerkers gezocht worden, uitzendbureau A-Flex biedt zeer flexibele inzet en een hoge servicegraad. Dit doen wij op het gebied van uitzenden, detachering en payroll. U kiest hoe u personeel gezocht wilt hebben en op welk vlak wij u ontzorgen.

Diensten

Uitzenden

Zoekt u dringend personeel, dan is uitzenden de beste optie om met spoed werknemers op locatie te hebben. Wij werven en selecteren werknemers en stellen personeel snel ter beschikking aan uw bedrijf onder uitzendovereenkomst met uitzendbeding dat door zowel werkgever als werknemer per direct kan worden opgezegd.

Detacheren

Detachering is een goede optie wanneer er personeel wordt gezocht voor een langlopend project of een vaste functie binnen je onderneming. A-Flex Personeelsdiensten blijft hierbij officieel werkgever. Een detacheringsovereenkomst bevat geen uitzendbeding en wordt aangegaan voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Payroll

Heeft u zelf al werknemers gezocht met eigen vacatures? Wij ontzorgen u op het gebied van arbeidsovereenkomst, salarisbetaling en ziekteverzuim. Zo nemen wij de administratieve taken en werkgeversrisico's uit handen zodat u 100% kunt focussen op uw core business. Met een NEN 4400-1 certificering op zak is payroll namelijk juist weer een van onze expertises.


A-Flex zoekt en vindt jouw werknemers; neem vrijblijvend contact op


Of je nu met spoed uitzendkrachten zoekt of voor een langere periode werknemers nodig hebt, het A-Flex team levert personeel waarmee uw bedrijf blijft groeien. Laat ons weten welke werknemers gezocht worden voor uw onderneming, wij zetten onze schouders eronder en vinden razendsnel harde werkers. Voor meer informatie over onze werkwijze en antwoorden op je vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Samenwerken?

Ontdek onze kracht!

vraag direct een offerte aan:
ABU logo NEN 4400-1 logo Erkend Leerbedrijf logo SNA Keurmerk logo SNF Keurmerk logo

Contact us!