Werknemers

Vacatures

Ben jij op zoek naar werk? Mooi! Dat is precies wat wij jou aanbieden. Als jij wilt werken in de voedselproductie, logistiek of sierteelt helpt A-Flex jou aan een baan. Een baan die bij jouw levensstijl past. Wij bieden banen op basis van uitzending of detachering. Hieronder lees je hoe dit werkt en hoe wij ervoor zorgen dat jij binnenkort werkt.

Ik zoek werk

Je bent op zoek naar een baan, maar niet zomaar een baan. Natuurlijk wil je werk dat bij jou past. Daarom gaat A-Flex Personeelsdiensten persoonlijk met jou in gesprek om erachter te komen welke baan aansluit bij jouw wensen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar werk dat je kunt combineren met je studie of het drukke gezinsleven? Of wil je tijdelijk aan de slag om flink bij te sparen? Dat gaat helemaal goed komen want bij ons kun je rekenen op:

  • een marktconform salaris;
  • wekelijkse salarisbetaling en na aanvraag ook 4-wekelijks;
  • de kans om door te groeien.

Ik zoek een baan met doorgroeikansen

Net zoals jij denkt ook A-Flex aan de toekomst. Je bent natuurlijk niet op zoek naar een baan waar je binnen no time weer weg bent. Daarom doen wij er alles aan om jou niet alleen aan het werk te krijgen maar ook aan het werk te houden. Als erkend leerbedrijf kunnen wij beroepspraktijkvorming verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs, wel zo handig als je op zoek bent naar werk. Daarnaast hebben wij als betrouwbaar uitzendbureau diverse keurmerken op zak, die zekerheid is wel zo fijn. Zoek je werk en vraagt jouw persoonlijke situatie om een professionele aanpassing, bijvoorbeeld een oplossing voor tijdelijke huisvesting? Wij geven je de aandacht die je verdient.


Aan de slag bij A-Flex?

ABU logo NEN 4400-1 logo Erkend Leerbedrijf logo SNA Keurmerk logo SNF Keurmerk logo

Contact us!